Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Referenties

Wij kunnen wel zeggen wat de voordelen zijn van Logistiek Zonder Papier maar wij laten liever onze klanten spreken. Hier verschillende klanten van ons aan het woord. 

Bam E&W

Bij BAM Energie & Water (BAM E&W) hebben ze duurzaamheid hoog in het vaandel.

Lees verder

Zandrecycling Nederland

Het is sinds juni mogelijk om digitaal te rijden naar Zandrecycling Nederland B.V. Wij hebben een app ontwikkeld die inspeelt op de vraag van ZandRecycling Nederland, namelijk een laden app.

Lees verder

GAD Gooi en Vechtstreek

De Grondstoffen en Afvalstoffen Dienst Gooi en Vechtstreek (GAD) is één van de oudste klanten van Logistiek Zonder Papier (LZP). In de loop van tijd is veel veranderd bij LZP, wij zijn daarom langs gegaan bij het GAD om te kijken hoe wij hun omgeving kunnen vernieuwen, verbeteren en vereenvoudigen.

Lees verder

Grondverzet- en Loonbedrijf G.W. Bulten B.V.

Bij G.W. Bulten BV is een geheel vernieuwend systeem ontwikkeld waardoor er nog beter inzage is in alle afvalstromen en aanwezige producten op het depot.

Lees verder

Van Doorn Geldermalsen

Van Doorn heeft er voor gekozen om voor de digitalisering van de begeleidingsbrief te kiezen voor Logistiek Zonder Papier. Wij hebben een app op maat ontwikkeld die aansluit op de specifieke wensen die Van Doorn heeft.

Lees verder

A.Molenaar Grondverzet

A.Molenaar Grondverzet is sinds de oprichting in 1941 altijd al een vooruitstrevend bedrijf geweest, kwaliteit en degelijkheid hebben ze hoog in het vaandel. Ze waren vanuit dit oogpunt dan ook opzoek naar een oplossing voor de papieren begeleidingsbrieven.

Lees verder

Remmits

Remmits bestaat dit jaar 70 jaar. Het familiebedrijf heeft al die jaren veel in haarzelf geïnvesteerd om altijd in te kunnen springen op de vraag vanuit de markt. Daarnaast hebben ze door overnames van diverse bedrijven voor gezorgd dat ze opdrachtgevers breder van dienst kunnen zijn.

Lees verder

JDB

JdB rijdt nu ook met de digitale begeleidingsbrief van LZP. LZP heeft speciaal een oplossing gemaakt in de vorm van een laden en lossen app die werkt met zoekcodes.

Lees verder

Strukton Civiel West

Complexe vraagstukken van klanten met betrekking tot bruggen, wegen en fietspaden is dagelijks kost bij Strukton Civiel West (Strukton). Duurzaamheid en circulariteit staan hierbij hoog in het vaandel. Het indammen van de papierstroom in de organisatie is in dat kader een logische stap. Met de oplossing van LZP werkt Strukton toe naar een digitale begeleidingsbrief.

Lees verder

Infra Delivery

Infra Delivery is een jong bedrijf in de scheepsvaart die het anders willen doen. Ze willen af van het papierwerk in de scheepsvaart en achterna rijden van schepen, dit kost namelijk erg veel tijd en geld.

Lees verder

GP Groot

GP Groot heeft er ook voor gekozen om de begeleidingsbrief te digitaliseren. GP Groot heeft meerdere locatie die uiteindelijk allemaal digitaal moeten worden. Er is daarom gekozen voor een oplossing waarbij de chauffeur het afvalstroom waar hij of zij op rijdt invoert plus een emailadres.

Lees verder

Zegwaard Rioolontstopping

Ook Zegwaard durft de stap naar digitaal te maken! Zegwaard werkt sinds kort met de oplossing van Logistiek Zonder Papier.

Lees verder

Adrichem Containers B.V.

Adrichem Transport is de specialist op het gebied van nationaal- en internationaal transport. Daarnaast heeft Adrichem Transport zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het verwijderen van allerlei soorten afval. Zij zijn tevreden klant van LZP en doen al hun containerbeheer via de App

Lees verder

Gemeente Oude Ijsstelstreek

Door de samenwerkingen met Marcel Mellendijk van de Gemeente Oude IJsselstreek en Logistiek Zonder Papier is de oplossing Depotbeheer tot stand gekomen. Een revolutionaire oplossing die ervoor zorgt dat meerdere depots door 1 persoon op afstand volgens voorgestelde norm beheerd kunnen worden, waarbij efficiëntie en milieuvriendelijkheid voorop staan.

Lees verder

Afvalzorg

Om het rijden met digitale begeleidingsbrieven te stimuleren heeft Afvalzorg besloten om haar klanten hierin te faciliteren. Na gesproken te hebben met meerdere partijen is Afvalzorg uitgekomen bij LZP. Deze keuze is op LZP gevallen door de korte lijnen, de flexibiliteit en de service om gezamenlijk tot en goede oplossing te komen voor de klanten van Afvalzorg.

Lees verder

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Het hoogheemraadschap is verantwoordelijk voor het waterbeheer in het Noorderkwartier van de Nederlandse provincie Noord-Holland, het gebied boven het Noordzeekanaal inclusief het eiland Texel. Het is verantwoordelijk voor de waterkeringen, voor zuivering van het afvalwater en voor schoon oppervlaktewater. Ook heeft het een groot aantal polderwegen, waaronder wegen op dijken, in beheer.

Lees verder

Gemeente Súdwest Fryslân

Súdwest-Fryslân is een gemeente in de Nederlandse provincie Friesland en is gelegen in de regio Zuidwest-Friesland. De gemeente heeft 89.638 inwoners en een oppervlakte van 908 km², onderverdeeld in 578 km² land en 330 km² water.

Lees verder

Aannemersbedrijf Gebr. Min BV

Aannemersbedrijf Gebr. Min BV is een familiebedrijf met een historie van meer dan 140 jaar. Gebr. Min BV biedt totaaloplossingen op het gebied van bovengrondse- en ondergrondse infrastructuur.

Lees verder

Lansink Wegenbouw

Wegenbouw Lansink b.v. is een bedrijf met vele jaren ervaring in huis. Het bedrijf is kundig op het gebied van de grond-, water en wegenbouw. Hiervoor ontwikkelen we projecten voor en met onze opdrachtgevers, die tevens door Wegenbouw Lansink b.v. van A tot Z worden uitgevoerd. De kracht zit in de flexibiliteit van de onderneming.

Lees verder

Gemeente Waterland

Waterland is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente ligt in de regio Waterland, waar de gemeente naar genoemd is. De gemeente telt 17.306 inwoners en heeft een oppervlakte van 115,6 vierkante kilometer.

Lees verder

Den Hartogh Logistics

Den Hartogh Logistics is een van de toonaangevende logistieke dienstverleners. Als leverancier van bulklogistiek voor de chemische, gas-, polymeer- en voedingsmiddelenindustrie combineren zij de beste elementen om voor elke situatie de optimale oplossing te creëren. Veiligheid en operationele uitmuntendheid zijn ingebed in de cultuur.

Lees verder