Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Referenties

Wij kunnen wel zeggen wat de voordelen zijn van Logistiek Zonder Papier maar wij laten liever onze klanten spreken. Hier verschillende klanten van ons aan het woord. 

Zegwaard

Ook Zegwaard durft de stap naar digitaal te maken! Zegwaard werkt sinds kort met de oplossing van Logistiek Zonder Papier. Zegwaard was opzoek naar een manier om efficiënter en milieuvriendelijker te werken, daarin hebben ze in Logistiek Zonder Papier een goede partner gevonden. Met onze oplossing hoeft Zegwaard niet langer handmatig begeleidingsbrieven te verwerken en is er met een druk op de knop een overzicht van wat er per project en periode gereden is. Daarnaast heeft de oplossing van Logistiek Zonder Papier het voordeel dat er niet langer onnodig papier wordt verbruikt, wat het erg milieuvriendelijk maakt.

Lees verder

Adrichem Containers B.V.

Adrichem Transport is de specialist op het gebied van nationaal- en internationaal transport. Daarnaast heeft Adrichem Transport zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het verwijderen van allerlei soorten afval. Zij zijn tevreden klant van LZP en doen al hun containerbeheer via de App

Lees verder

Gemeente Oude Ijsstelstreek

Door de samenwerkingen met Marcel Mellendijk van de Gemeente Oude IJsselstreek en Logistiek Zonder Papier is de oplossing Depotbeheer tot stand gekomen. Een revolutionaire oplossing die ervoor zorgt dat meerdere depots door 1 persoon op afstand volgens voorgestelde norm beheerd kunnen worden, waarbij efficiëntie en milieuvriendelijkheid voorop staan.

Lees verder

Afvalzorg

Om het rijden met digitale begeleidingsbrieven te stimuleren heeft Afvalzorg besloten om haar klanten hierin te faciliteren. Na gesproken te hebben met meerdere partijen is Afvalzorg uitgekomen bij LZP. Deze keuze is op LZP gevallen door de korte lijnen, de flexibiliteit en de service om gezamenlijk tot en goede oplossing te komen voor de klanten van Afvalzorg.

Lees verder

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Het hoogheemraadschap is verantwoordelijk voor het waterbeheer in het Noorderkwartier van de Nederlandse provincie Noord-Holland, het gebied boven het Noordzeekanaal inclusief het eiland Texel. Het is verantwoordelijk voor de waterkeringen, voor zuivering van het afvalwater en voor schoon oppervlaktewater. Ook heeft het een groot aantal polderwegen, waaronder wegen op dijken, in beheer.

Lees verder

Gemeente Súdwest Fryslân

Súdwest-Fryslân is een gemeente in de Nederlandse provincie Friesland en is gelegen in de regio Zuidwest-Friesland. De gemeente heeft 89.638 inwoners en een oppervlakte van 908 km², onderverdeeld in 578 km² land en 330 km² water.

Lees verder

Aannemersbedrijf Gebr. Min BV

Aannemersbedrijf Gebr. Min BV is een familiebedrijf met een historie van meer dan 140 jaar. Gebr. Min BV biedt totaaloplossingen op het gebied van bovengrondse- en ondergrondse infrastructuur.

Lees verder

Lansink Wegenbouw

Wegenbouw Lansink b.v. is een bedrijf met vele jaren ervaring in huis. Het bedrijf is kundig op het gebied van de grond-, water en wegenbouw. Hiervoor ontwikkelen we projecten voor en met onze opdrachtgevers, die tevens door Wegenbouw Lansink b.v. van A tot Z worden uitgevoerd. De kracht zit in de flexibiliteit van de onderneming.

Lees verder

Gemeente Waterland

Waterland is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente ligt in de regio Waterland, waar de gemeente naar genoemd is. De gemeente telt 17.306 inwoners en heeft een oppervlakte van 115,6 vierkante kilometer.

Lees verder

Den Hartogh Logistics

Den Hartogh Logistics is een van de toonaangevende logistieke dienstverleners. Als leverancier van bulklogistiek voor de chemische, gas-, polymeer- en voedingsmiddelenindustrie combineren zij de beste elementen om voor elke situatie de optimale oplossing te creëren. Veiligheid en operationele uitmuntendheid zijn ingebed in de cultuur.

Lees verder