Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

De basis van Logistiek Zonder Papier

Wij hebben verschillende diensten ontwikkeld die de logsitieke keten op een eenvoudige, veilige en goedgekeurde manier verbindt. 

De basis van Logistiek Zonder Papier is het LoadIT systeem. LoadIT ligt bij een centrale, beveiligde server. Op deze server worden alle gegevens tijdens het gehele proces geregistreerd. Gebruikers kunnen gedurende het hele proces informatie opvragen met persoonlijke codes via internet. Ook kunnen eenvoudig (tussen)rapportages worden opgeroepen en worden verzonden naar het meldsysteem van het Landelijk Meldpunt Afvalstoffen.

Om met de digitale begeleidingsbrief te mogen werken heeft Logistiek zonder Papier van de minister twee beschikkingen ontvangen, waarbij enerzijds gewerkt mag worden met een pas in combinatie met een permanente begeleidingsbrief en anderzijds met elke elektronische gegevensdrager, zoals bijvoorbeeld een boordcomputer, mobiele telefoon of PDA.

Kijk gauw verder naar welke oplossing wij jou kunnen bieden.

Portfolio

Diensten van LZP

 

eBGB®

Lees verder

 

eCMR®

Lees verder

 

Depotbeheer

Lees verder

 

Logisch wegen®

Lees verder

 
 

WDB®

Lees verder