Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Strukton Civiel

Complexe vraagstukken van klanten met betrekking tot bruggen, wegen en fietspaden is dagelijks kost bij Strukton Civiel West (Strukton). Duurzaamheid en circulariteit staan hierbij hoog in het vaandel. Het indammen van de papierstroom in de organisatie is in dat kader een logische stap. Met de oplossing van LZP werkt Strukton toe naar een digitale begeleidingsbrief.

 ‘In deze tijd van digitale verwerking van administratie kunnen de afvalstromen niet achter blijven, mede met het oog op CO2-reductie scheelt het werken met LZP een berg papier’, aldus een medewerker van Strukton.

 Strukton werkt op projectbasis. Deze werkwijze is vertaald naar een digitale omgeving die daarop inspeelt. Strukton voert daarbij zelf het beheer over de afvalstromen, waardoor vergissingen eenvoudig kunnen worden hersteld. Wat betreft rapportagemogelijkheden maakt LZP het mogelijk om overzichtelijke rapportages te genereren per project. Diverse (Excel-)overzichten kunnen hierbij worden uitgedraaid, zoals samenvattingen en overzichten per afvalstroom, en beknopte uittreksels van ritten.

 De voordelen op een rijtje:

  • De ritinformatie is direct beschikbaar, zowel voor de verwerker als voor de afzender. Zodra een chauffeur zijn lading heeft gelost, ontvangt de afzender bijvoorbeeld direct bericht over de gestorte hoeveelheid.
  • Alle ritgegevens worden centraal opgeslagen, een geleidebiljet is daardoor snel opgezet.
  • Een geleidebiljet dient slechts eenmaal opgemaakt te worden, per afvalstroom/project. Gedurende de projectduur en onafhankelijk van het aantal verschillende vrachtwagens/chauffeurs kan dan worden gereden op het aangemaakte sjabloon.
  • De reductie van de papierstroom binnen de organisatie draagt direct bij aan de duurzaamheidsstrategie.