Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Remmits

Remmits bestaat dit jaar 70 jaar. Het familiebedrijf heeft al die jaren veel in haarzelf geïnvesteerd om altijd in te kunnen springen op de vraag vanuit de markt. Daarnaast hebben ze door overnames van diverse bedrijven voor gezorgd dat ze opdrachtgevers breder van dienst kunnen zijn.

Omdat ze bij Remmits altijd bezig zijn met zich aanpassen hebben ze nu ook gekozen om met de digitale begeleidingsbrief te gaan werken van Logistiek Zonder Papier. Bij Remmits werken ze vaak aan veel verschillende projecten tegelijk, doordat ze nu digitaal werken kunnen de chauffeurs het gewenste project selecteren in de app en kunnen ze zelfstandig opereren zonder eerst naar een kantoor te moeten rijden. Daarnaast werken ze bij Remmits op project met zowel afvalstromen als meldnummers, daarom is onze oplossing zo ingericht dat ze beide kunnen gebruiken.

Doordat Remmits overstapt naar digitaal werken met onze oplossing besparen ze veel tijd, papier en geld. Daarnaast kunnen ze nu sneller factureren en kunnen de chauffeurs Corona proof rondrijden.