Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Over LZP

Logistiek Zonder Papier is dé onafhankelijke marktleider in Nederland op het gebied van goedgekeurde digitale administratiesystemen voor afvaltransporten. Met ons team zorgen wij ervoor dat iedereen op een eenvoudige manier gebruik kan maken van digitalisering in de logistieke keten.

Onze buitendienst springt snel en adeqaat in op wensen en veranderingen bij onze klanten en onze eigen helpdesk helpt klanten snel en goed weer op weg.

Missie & visie

Van oorsprong is onze missie "de overgang van een analoog naar een digitaal systeem voor het beheren en registreren van transportstromen om zo kosten- en milieu besparend te werken".

Inmiddels is hierbij gekomen dat we dit op zo’n eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier willen doen.

Logistiek Zonder Papier verbindt logistieke ketens digitaal van afzender, verlader, transporteur tot ontvanger zowel nationaal als internationaal inclusief de handhaving zodat er veel tijd en papier wordt bespaard en er minder CO2-uitstoot is.

Waarom LZP?

Bedrijven die bereid zijn te accepteren dat er een chauffeur voor de deur staat zonder papieren, zonder handtekening een vracht kan meenemen of achter laten, kunnen met Logistiek Zonder Papier aan de gang. Dus wil jij:

  • Aanzienlijke besparing op administratiekosten
  • Efficiency verbetering
  • Direct inzicht in de afval-, grond-, en materiaalstromen
  • Geautomatiseerde rapportages.

Dan is Logistiek Zonder Papier iets voor jou. 

Grensoverschrijdend

grensoverschrijdend

Sinds 2010 is Logistiek Zonder Papier bezig met de lobby om digitalisering van de logistieke keten ook internationaal op de kaart te zetten.

In 2015 zijn er projecten gestart om ook Brussel te overtuigen om hier toestemming voor te geven.

Door een goede samenwerking met bedrijven en handhaving zetten wij iedere keer stappen om ook dit mogelijk te maken.

Heb je interesse om ons mee te helpen? Kijk voor meer informatie op www.digi-transit.eu