Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

JDB

Vanaf deze week rijdt JdB ook met de digitale begeleidingsbrief van LZP. LZP heeft speciaal een oplossing gemaakt in de vorm van een laden en lossen app die werkt met zoekcodes. Deze zoekcodes zijn gekoppeld aan de actieve digitale begeleidingsbrieven,  digitale besluit bodemkwaliteit brieven of producten, na het invoeren van de juiste code komt de chauffeur bij de juiste stroom terecht en kan hierop gaan rijden. Wanneer een zoekcode 7 dagen niet is gebruikt door de chauffeur wordt deze automatisch uit zijn app verwijderd. Mocht de chauffeur deze weer nodig hebben kan hij nogmaals de gewenste zoekcode invullen.

 

Volgens Dick Verhage, Bedrijfsleider Planning & Materieel bij JdB, hebben zij voor LZP gekozen omdat ze goede ervaringen hadden vanuit ander projecten waar ze met de app gewerkt hebben. “Ze waren namelijk opzoek naar een oplossing die ervoor zorgt dat ze sneller ritgegevens binnen hebben, daardoor sneller hun opdrachtgevers kunnen voorzien en daardoor ook sneller kunnen factureren.” Daarnaast wilde ze de papierstromen verminderen en de kans verkleinen om bonnen kwijt te raken. Volgens Dick “zijn de grootste voordelen dat ze nu een goed en snel werkend systeem hebben met je juiste ondersteuning.”