Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Infra Delivery

Infra Delivery is een jong bedrijf in de scheepsvaart die het anders willen doen. Ze willen af van het papierwerk in de scheepsvaart en achterna rijden van schepen, dit kost namelijk erg veel tijd en geld. Infra Delivery is hiervoor opzoek gegaan naar een oplossing en is uiteindelijk uitgekomen bij Logistiek Zonder Papier. Naast het digitaal varen wilde ze ook dat er een koppeling kwam tussen hun Afas omgeving, Zodat er volledig digitaal en snel gewerkt kan worden.

Om in te spelen op deze vraag hebben wij een koppeling met Afas ontwikkeld die ervoor zorgt dat  projecten en alle financiële afspraken worden aangemaakt in Afas en dat LZP wordt gebruikt voor juiste documentatie tijdens transport en registratie van hoeveelheden en producten die getransporteerd zijn. Vervolgens worden de aantallen na controle automatisch naar Afas geschoten waar het transport gefactureerd kan worden.

Volgens Henk Stigter, Directeur Infra Delivery B.V. zitten de grootste voordelen in dat je minder administratie hebt, je niet meer achter begeleidingsbrieven aan hoeft en dat je altijd en up to date inzicht hebt in de vrachten. Daarnaast is hij erg tevreden met de koppeling met Afas die wij hebben gerealiseerd “deze koppeling voorkomt fouten en zorgt dat we sneller kunnen factureren.” Tot slot gaf hij aan dat “de app zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is, schippers kunnen het na 1 keer uitleggen helemaal zelf.”