Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Met één druk op de knop inzicht

Hoogheemraadschap Hollandsnoorderkwartier (HHNK) werkt vanaf de start van LZP al met het LoadIT systeem. HHNK heeft in haar gebied 19 baggerdepots die allemaal zijn uitgerust met het systeem van LZP.

Harry Bleeker van het HHNK zegt hierover: “In het verleden werd elke rit voor de baggerstromen via de papieren begeleidingsbrief ingenomen. Op het einde van de week/maand was dit een groot gepuzzel om elke brief terug te vinden. Ook was dit niet altijd leesbaar. Naar aanleiding hiervan hebben wij destijds in 2004 één depot met LZP uitgerust. Al snel volgde ook de andere 18 depots.”

Het HHNK heeft in de afgelopen jaren diverse werkwijzen gehad om de begeleidingsbrief te digitaliseren. Op dit moment werkt het waterschap met de LZP App in combinatie met de zuil. De zuil is bij elk depot gekoppeld aan het hekwerk. Wanneer de chauffeur de rit afmeldt, krijgt hij direct toegang tot het depot. Door middel van de huidige werkwijze heeft het HHNK genoeg aan twee depotbeheerders voor 19 depots.

"Aan het einde van de dag, week of maand hebben we met één druk op de knop alle gegevens inzichtelijk. Het is een mooie vooruitgang gebleken in alle opzichten, ideaal!”, aldus Harry Bleeker.