Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Grondverzet- en Loonbedrijf G.W. Bulten B.V.

Bij G.W. Bulten BV is een geheel vernieuwend systeem ontwikkeld waardoor er nog beter inzage is in alle afvalstromen en aanwezige producten op het depot. In combinatie van onze vernieuwde Logisch wegen is er nu een samensmelting van Logisch wegen, Ebgb en depotbeheer die naadloos op elkaar aansluit. Hierdoor worden de ritten van en naar het depot begeleid met een begeleidingsbrief, weet je precies wat er in en uit het depot komt en heb je volledig overzicht hoe vol de vakken op het depot zijn. Daarnaast is het makkelijker gemaakt om keuring certificaten per vak te uploaden, en is het gemakkelijker gemaakt om vakken samen te voegen met behoud van de registraties.
Dit hele pakket zo samen maakt het beheer van een depot een stuk gemakkelijker.

Volgens Gerwin Bulten, directeur GW Bulten B.V. “Kunnen wij, zolang de chauffeur een smartphone bij zich heeft, sneller schakelen als een chauffeur zonder geleide bon onderweg is! Daardoor is de chauffeur in principe altijd met een geleide biljet op pad.” tevens is er geen handtekening meer nodig, is er beter overzicht in grond/afval stromen en kan de chauffeur vanuit zijn trekker of vrachtwagen wegen.